Sajtóközlemények: vígszínház

Május 1-én 15 órakor meghirdetjük a 2024/25-ös évad programját, ezt követően színművészeink részleteket adnak elő többek közt olyan népszerű előadásainkból, mint a Pinokkió, A Pál utcai fiúk, A padlás vagy A nagy Gatsby.

A hazai színházi élet egyik kiemelkedő eseményét, az Országos Színházi Találkozót 2024. június 10. és június 16. között Kaposváron rendezik meg. Június 13-án látható a Sirály David Doiasvili rendezésében a Csiky Gergely Színház színpadán.

Megújult programokkal várja a Vígszínház művészetközvetítő műhelye azokat, akiket érdekelnek a színház kulisszatitkai vagy kipróbálnák magukat színházi helyzetekben.

A darabot 1983 novemberében mutatták be a Vígszínházban. Kern András november 7-én, a 40 éves jubileumi előadáson már 523. alkalommal látható a szerelmet kereső filmkritikusként.

A 2023/24-es évad első bemutatója Molnár Ferenc Az üvegcipő című vígjátéka lesz Mohácsi János rendezésében. A Pinokkiót Keresztes Tamás állítja színpadra, Sztevanovity Dusán dalszövegeivel és Presser Gábor zenéjével december 9-én.