Helló Sajtó! Üzleti Sajtószolgálat | Mi ez?
Kérdésed van? +36 70/942-8269 | Ügyfélportál »

Kik vagyunk?

Czinke Lajos
alapító, fejlesztő

2005 óta kezdetben a legnagyobb megyei hírportáloknál, majd egy nagy látogatottságú amerikai online bulvár magazinnál, ezután pedig vezető hazai hírportálnál és online magazinoknál tanultam meg, mire van szüksége a sajtónak és a sajtóban megjelenni akaró cégeknek, intézményeknek.

Ezt a tudásomat szeretném kamatoztatni a Helló Sajtó létrehozásával, mert hiszem, hogy a magyar piac is megérdemel egy minőségi üzleti sajtószolgálatot.

Szegő Péter
üzletfejlesztési vezető

Közel 25 éve dolgozom a médiában. Ott voltam az Index.hu induló csapatában, később több nagy médiavállalatnál, köztük az Axel Springernél, MTI-nél is dolgoztam szerkesztőként, főszerkesztőként. 10 éve főként online médiatermékek fejlesztésével foglalkozom, több saját médiaprojektet is indítottam.

Izgalmas és inspiráló együtt dolgozni a Helló Sajtó fejlesztésén két kiváló kollégámmal, Lajossal és Krisztiánnal. Speciális médiaiügynökségként a klasszikus sajtószolgálati szerepköröket gondoltuk újra, hogy kibővített funkcionalitással és személyre szabott szolgáltatásokkal tudjuk segíteni az intézmények, a nagyvállalatok és a KKV szektor szereplőinek kommunikációját.

Dunder Krisztián
üzleti mentor

Üzleti mentor és cégépítő vagyok, specializálódva az online térre, 23 éve ezen a területen dolgozom. Lajossal és Péterrel együtt építettük helyi portálok tartalomszolgáltatását, az internet kialakulásával egyidejűleg fejlesztettük képességeinket, és most régi, erős kapcsolatunk új erőre kap a Helló Sajtó piaci bevezetésével!

Jómagam közel az összes nagy és közepes kiadóval együtt dolgoztam 2001 és 2012 között, tanácsaimat, webergonómiai, SEO, tartalmi és marketing megközelítéseimet a mai napig több hírportál, magazin, tematikus website, listing oldal alkalmazza.

Az utóbbi 10+ évben az online marketing és a cégépítés nagyobb fókuszt kapott, így konzultációs tevékenységem folytatásaként 2013-2022 között a Growww Digital digitálismarketing-ügynökség társalapítójaként és ügyvezetőjeként tevékenykedtem.

A Helló Sajtót mentorként segítem. Hiszek abban, hogy a hazai KKV szektor üzleti érdekeit szolgálja a Helló Sajtó üzleti sajtószolgálat létrejötte, ezért a téma mellé álltam, és bízom benne, hogy Ön is előnyét élvezheti törekvéseinknek!

Sasvári Tamás
médiaelemző szakember

Nagy tapasztalattal rendelkezem a hétköznapi médiafigyelési feladatokban éppúgy, mint kampányesemények követésében, online kommunikációs projektek elemzésében, Facebook-rajongókkal történő kapcsolattartás menedzselésében, illetve válságkommunikációs helyzetekben egyaránt.

Tulajdonosa vagyok az IDS Communications Kft-nek, ahol a legkorszerűbb technológiákat felvonultató médiaelemző-rendszerünket 2005 óta kínáljuk ügyfeleinknek. Cégem médiainformáció-menedzsment szoftvereken alapuló szolgáltatásokat nyújt, amelyek fokozzák a hírfigyelés hatékonyságát, egységesítenek különböző formátumú sajtóinformációkat és felgyorsítják a médiaelemzői munkát. Ezekre az információkra alapozva PR elemzésekkel és tanácsadói szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére.